Mommy makeover

Mommy makeoveren er i løbet af det sidste årti blevet meget populær, da den giver plastikkirurger mulighed for at løse flere problemområder i en enkelt operation.

Individuelt tilpassset mommy makeover

En mommy makeover er ikke en skabelon, der passer til alle. I stedet er det en operation, der skal tilpasses dine individuelle behov, livsstil og anatomi.
 • Graviditet
 • Amning
 • Vægtøgning eller vægttab
 • Alder
 • Overgangsalder
Disse kan alle have indflydelse på din kropssilhuet. Huden på maven kan for eksempel strække sig ud over dens evne til at ’trække sig tilbage’, hvilket efterlader dig med uønskede ruller af hængende, slap hud og kontururegelmæssigheder. Mange patienter vil også miste volumen i deres bryster og/eller udvikle genstridige fedtlommer i mave, hofter og sidehåndtag, som kan være modstandsdygtige over for kost og motion. Nøglen til et godt mommy makeover resultat er at vælge den rigtige timing og kombination af procedurer for bedst muligt at tackle dine specifikke problemområder.
side-view-hands-drawing-woman-s-body
Focus on examination of woman breast by plastic surgeon in gloves.

Omfatter ofte mave og bryster

Ofte inkluderer en mommy makeover en form for brystoperation (brystforstørrelse, brystreduktion, eller brystløft) og en maveplastik. Som navnet antyder, opstod proceduren først som en metode for kvinder til at forynge de områder på kroppen, der var mest påvirket af graviditet og fødsel. Men med tiden har behandlingen udviklet sig. Nu kan det omfatte enhver kombination af procedurer såsom:
 • Brystforstørrelse
 • Brystløft eller -reduktion
 • Maveplastik
 • Fedtsugning
 • Arm- og lårløft
Formålet med mommy makeoveren er at genoprette et mere løftet, ungdommeligt look til din kropssilhuet. Dette kan kræve udskæring af overskydende hud, fjernelse af uønsket fedt, forøgelse af brystvolumen med et brystimplantat og/eller behandling af volumentab med fedttransplantation. Brystkirurgi er ofte en grundlæggende del af en mommy makeover, mens maven er et område som mange patienter anser for at være et problem. En mommy makeover kan radikalt ændre, hvordan din krop ser ud, og give dig mere energi, vitalitet og selvværd.

Forundersøgelse før makeover

Inden din make over indkaldes du til en forundersøgelse på Langelinie Privathospital. Her gennemgår vi:
 • Informationer om indgrebet, det forventede resultat, risici/komplikationer og efterforløbet
 • Din helbredstilstand
 • Dine spørgsmål og forventninger
Vi anbefaler, at du har en ledsager med samt, at du tænker over eventuelle spørgsmål. Skriv dem gerne ned. Ifølge Sundhedsstyrelsen skal der være mindst 7 dage imellem forundersøgelse og operation.
DSC04788

Sådan forbereder du dig til operationen

Det vigtigste er, at du har læst dette materiale og, at du har fået besvaret de spørgsmål, du måtte have inden operationen, så du er velinformeret og tryg omkring, hvad der skal ske. Operationen foregår i lokalbedøvelse. Du vil få en særskilt vejledning omkring bedøvelsen. 

Vi anbefaler, at du sørger for at have nogen, der kan transportere dig hjem efter operationen. Hvis du ryger, anbefales det at ophøre 6 uger inden operation og undlade at påbegynde rygning efter operationen.

Sådan foregår operationen

Du kan læse mere om de enkelte operationer du skal have foretaget under deres respektive afsnit. Ved en mommy makeover foretages enten mere end et indgreb under samme bedøvelse eller med nogle måneders mellemrum afhængigt af en professionel individuel vurdering.

Vores øvrige behandlinger inden for en lang række områder.

Ansigtsoperationer

Vores operationer på ansigtet omfatter bl.a. ansigtsløft, hageplastik og stritøre-operation

Brystoperationer

Vi anvender silikoneproteser af høj kvalitet. Det sikrer dig et perfekt resultat.

Ansigtsløft

Aldersbetingede forandringer i ansigtet kan afhjælpes med et indgreb i lokalbedøvelse

Overskydende hud

Der kan opstå generelt hudoverskud, med alderen eller som følge af stort vægttab.

Fedtsugning

Fedtsugning (liposuction) kan principielt foretages på hele kroppen.

Hageplastik

Fedtdepoter under hagen kan være svære at komme af med. En hageplastik giver en pænere profil.

Øjenlågsoperation

Tunge øjenlåg kan blokere for en del af synsfeltet og føre til træthed og hovedpine

Brystløft

Brystets længde øges normalt med alderen. Med et brystløfte vil du kunne afhjælpe denne forandring