Plastikkirurgi hos Langelinie Privathospital

Overvejer du at få foretaget en brystforstørrende operation? På denne side får du information om, hvad en BFO indebærer, samt hvordan operationen forløber.

Herunder finder du flere informationer om vores kosmetiske operationer:

Danmarks mest erfarne plastikkirurger

Hos Langelinie Privathospital bliver du mødt af et team, der har mange års erfaring indenfor sundhed, skønhed og plastikkirurgi. 

Vores egen Jens Pilegaard er en af Danmarks dygtigste og mest erfarne speciallæger i plastikkirurgi. Med mere end 30 års erfaring som speciallæge og flere end 15.000 udførte behandlinger, er Jens en meget anerkendt speciallæge i plastikkirurgi. 

Sammen er vi et team, der værdsætter udvikling og stræber os efter at levere den mest pålidelige og resultatorienterede service indenfor skønhedsbranchen.

Kvinde gøres klar til ansigtsoperation. Er optegnet i ansigtet for at vise hvor indgrebet skal udføres.
Woman receiving injection on her forehead in examination room

Genvind selvtiliden med plastikkirugi

Vi tror, at skønhed er et koncept, der reflekteres indefra og ud. Ud over vores professionelle og holistiske værktøjer til ekstern skønhed og medicinske specialer, er et af vores vigtigste mottoer at hvert individ får mulighed for at nå den bedste version af sig selv. Vi skaber rum og tid til dig på denne vej.

Med de avancerede teknologienheder og det sidste nye indenfor branchen, kan du følge de universelle skønhedstrends og få udført de æstetiske touch du længes efter. Vi opdaterer konstant vores tjenester, der er baseret på gensidig tillid og loyalitet, og vi værdsætter og prioriterer vores patienters tilfredshed og behov.

Sammen er vi bedst

Vi mener, at sundheds- og skønhedssektoren vil blive ved med at vokse eksponentielt i fremtiden og derfor bør placeres et sted, der har en høj faglighed, bruger kvalitetsprodukter, er professionelt og eksklusivt. Hos Langelinie Privathospital arbejder vi hver dag i denne retning, så sektoren får den værdi, som det fortjener. 

Vores mål er at blive den bedste udgave af os selv mens vi hjælper dig på samme vej. I overensstemmelse med dette formål vil vi fortsat yde den bedste service til vores patienter.

DSC05221

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om vores tjenester eller ønsker du at booke en tid, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på +45 70 60 30 20 eller sende en e-mail til kontakt@llph.dk. Du kan også udfylde formularen på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Hvis du vil besøge os, er vi beliggende på Langelinie 29, 5230 Odense, og du kan finde yderligere vejledning på vores hjemmeside. Vi har åbent Mandag – Fredag: 09:00 – 15:00.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at opnå dit mål.