Mandag - Fredag: 09.00 - 15.00

Plastikkirurgi

På Langelinie Privathospital tilbydes kosmetisk kirurgi af en af Danmarks mest erfarne kosmetiske plastikkirurger.
Det garanterer dig høj kvalitet i din behandling og tryghed for et perfekt resultat.

Du kan altid bestille tid til konsultation via “Book tid”-knappen øverst eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Danmarks mest erfarne plastikkirurger

Hos Langelinie Privathospital bliver du mødt af et team, der har mange års erfaring indenfor sundhed, skønhed og plastikkirurgi. 

Vores egen Jens Pilegaard er en af Danmarks dygtigste og mest erfarne speciallæger i plastikkirurgi. Med mere end 30 års erfaring som speciallæge og flere end 15.000 udførte behandlinger, er Jens en meget anerkendt speciallæge i plastikkirurgi. 

Sammen er vi et team, der værdsætter udvikling og stræber os efter at levere den mest pålidelige og resultatorienterede service indenfor skønhedsbranchen.

Cosmetician and female patient with markers on her face. Rejuvenation procedure in beautician salon. Cosmetic surgery against wrinkles, preparation to botox
Woman receiving injection on her forehead in examination room

Bliv den bedste version af dig selv

Vi tror, at skønhed er et koncept, der reflekteres indefra og ud. Ud over vores professionelle og holistiske værktøjer til ekstern skønhed og medicinske specialer, er et af vores vigtigste mottoer at hvert individ får mulighed for at nå den bedste version af sig selv. Vi skaber rum og tid til dig på denne vej.

Med de avancerede teknologienheder og det sidste nye indenfor branchen, kan du følge de universelle skønhedstrends og få udført de æstetiske touch du længes efter. Vi opdaterer konstant vores tjenester, der er baseret på gensidig tillid og loyalitet, og vi værdsætter og prioriterer vores patienters tilfredshed og behov.

Sammen er vi bedst

Vi mener, at sundheds- og skønhedssektoren vil blive ved med at vokse eksponentielt i fremtiden og derfor bør placeres et sted, der har en høj faglighed, bruger kvalitetsprodukter, er professionelt og eksklusivt. Hos Langelinie Privathospital arbejder vi hver dag i denne retning, så sektoren får den værdi, som det fortjener. 

Vores mål er at blive den bedste udgave af os selv mens vi hjælper dig på samme vej. I overensstemmelse med dette formål vil vi fortsat yde den bedste service til vores patienter.

DSC05221

Herunder finder du flere informationer om vores kosmetiske operationer: