Opretning af skæv penis

Opretning af skæv penis eller en “krummerik”, som det også kaldes, foregår i lokalbedøvelse og varer ca. 2,5 timer. Dette materiale gennemgår information, som du kan støtte dig til i din beslutningsproces.

Skal vi kontakte dig?

Pris: Fra 12.000 kr.

Opretning af skæv penis og ændring på facon

Stivheden af penis opstår ved, at penis fyldes med blod. Det er en kraftig bindevævshinde omkring penis, der sørger for faconen i stiv tilstand. 

Hos nogle vil bindevævshinden være kortere i den ene side, hvilket kan medføre forskellige grader af skævhed/krumning. Det kan enten være medfødt eller opstå senere i livet. 

Operation for opretning af skæv penis ændrer udelukkende på faconen af penis, og udføres kun, hvis denne er skæv i stiv tilstand. Tillige skal skævheden være af en sådan grad, at samleje vanskeliggøres eller er helt umuligt. Der er dermed ikke indikation for opretning af penis af kosmetisk årsag.

Ansigtsløft Odense
Øjenlågsoperation

Forundersøgelse før operation

Inden operationen indkaldes du til en forundersøgelse på Langelinie Privathospital. Her gennemgår vi: 

 • Informationer om indgrebet, det forventede resultat, risici/komplikationer og efterforløbet
 • Din helbredstilstand
 • Dine spørgsmål og forventninger
 

For at det er muligt at vurdere skævheden til forundersøgelsen, skal du medbringe fotos af penis i stiv tilstand: et foto taget oppefra og et foto taget fra siden.

Sådan forbereder du dig til operationen

Det vigtigste er, at du har læst dette materiale og, at du har fået besvaret de spørgsmål, du måtte have inden operationen, så du er velinformeret og tryg omkring, hvad der skal ske. 

Operationen foregår i lokalbedøvelse. Du vil få en særskilt vejledning omkring bedøvelsen. Vi anbefaler, at du sørger for at have nogen, der kan transportere dig hjem efter operationen. Du skal medbringe et par stramme underbukser på operationsdagen. 

Hvis du ryger, anbefales det at ophøre 6 uger inden operation og undlade at påbegynde rygning efter operationen.

Sådan foregår operationen

Operationen foregår i lokalbedøvelse og varer ca. 2,5 timer. Du kan forlade klinikken umiddelbart efter, at operationen er slut. 

Ved operationen skabes der en kunstig erektion ved indsprøjtning af saltvand i penis. Herefter kan man se præcis, hvor stor krumningen er, og hvordan den påvirker penis. 

Når krumningen er vurderet, forkortes bindevævshinden på den længste side vha. nogle kraftige tråde, der sætte i selve hinden (ikke i huden). Disse tråde går ikke i opløsning, og vil forblive i penis og bibeholde resultatet. Adgangen via huden lukkes slutteligt med selvopløselig tråd.

Godt at vide inden

Når man skærer i huden, er der altid risiko for blødning, infektion, føleforstyrrelser og kroniske (vedvarende) smerter. Risikoen for komplikationer er bl.a. større, hvis du har diabetes (sukkersyge), er overvægtig eller ryger.

 • Blødning: der vil altid være en grad af blødning fra sårene. Den sugende og komprimerende forbinding, der anlægges ved operationen er normalt nok til at forhindre, at det bliver generende. Det kan i sjældne tilfælde være nødvendigt at stoppe blødningen ved et lille kirurgisk indgreb.
 • Infektion: vil normalt blive synligt indenfor 1-2 uger. Det er sjældent (< 1%) og kan normalt behandles med vand og sæbe. Der er meget sjældent behov for antibiotika.
 • Føleforstyrrelser: du vil opleve nedsat følesans i operationsområdet. Den kommer normalt tilbage i løbet af uger til måneder. Hvis dette ikke er tilfældet efter 3-6 mdr., er tilstanden formentlig blivende, men den er som regel ikke generende.
 • Smerter: de umiddelbare smerter i tilslutning til operationen forsvinder i løbet af dage til uger. Der udleveres en vejledning om smertebehandling efter operationen. Hvis receptpligtig medicin er påkrævet, udleveres dette fra klinikken. Kroniske (vedvarende) smerter ses hos < 1% og er vanskelige at behandle.

På operationsdagen får du udleveret skriftlig information, der gennemgår efterforløbet grundigt. Nedenfor gives den information, der er nyttig at have på nuværende tidspunkt:

 • Du kan forlade klinikken umiddelbart efter operationen
 • Du skal ikke være sengeliggende
 • Du kan normalt genoptage dit arbejde efter få dage (afhængig af arbejdets karakter)
 • Det anbefales at vente 2 uger med at have samleje

Såfremt der ikke har været komplikationer, er der normalt ingen restriktioner efter 2 uger.

Det endelige resultat forventes at kunne ses efter 2 mdr. Du skal ikke påregne, at penis bliver helt ret, som det heller ikke er tilfældet hos den gennemsnitlige mand.

Effekten af operationen er varig, hvis man ikke fjerner trådene i bindevævshinden.

Der er ikke planlagte kontroller, men kontrol kan altid aftales ved behov og er uden beregning.

Forundersøgelse: 500 kr. Når du har betalt en forundersøgelse, er alle fremtidige plastikkirurgiske forundersøgelser gratis. Operation: Lokalbedøvelse: 12.000 kr. Fuld bedøvelse: 17.000 kr. Trådfjernelse og eventuelle yderligere kontroller efter operationen er altid inkluderet. Ligeledes udføres der korrektion vederlagsfrit, når en korrektion er relevant.

Vi håber, at du har fundet dette materiale informativt. Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at tage dem med til forundersøgelsen eller ringe til klinikken.

Vores øvrige behandlinger inden for en lang række områder.

Ansigtsoperationer

Vores operationer på ansigtet omfatter bl.a. ansigtsløft, hageplastik og stritøre-operation

Brystoperationer

Vi anvender silikoneproteser af høj kvalitet. Det sikrer dig et perfekt resultat.

Ansigtsløft

Aldersbetingede forandringer i ansigtet kan afhjælpes med et indgreb i lokalbedøvelse

Overskydende hud

Der kan opstå generelt hudoverskud, med alderen eller som følge af stort vægttab.

Fedtsugning

Fedtsugning (liposuction) kan principielt foretages på hele kroppen.

Hageplastik

Fedtdepoter under hagen kan være svære at komme af med. En hageplastik giver en pænere profil.

Øjenlågsoperation

Tunge øjenlåg kan blokere for en del af synsfeltet og føre til træthed og hovedpine

Brystløft

Brystets længde øges normalt med alderen. Med et brystløfte vil du kunne afhjælpe denne forandring