Rynkebehandling med ikke-permanent filler

Hos Langelinie Privathospital udføres rynkebehandling med filler, der udglatter de fine rynker og genskaber hudens naturlige volumen.

Belotero er en HA-filler, som udglatter de fine rynker og genskaber hudens naturlige volumen samt hydrer huden. Belotero er fremstillet af den samme volumen- og fugtgivende komponent, der allerede findes i vores hud, nemlig hyaluronsyre (HA).

HA kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt i vand og på den måde opretholdes hudens glatte overflade og fylde i vævet. Produktet er derfor det naturlige valg for de som gerne vil have færre linjer og rynker.

Belotero har en ekstra krydsbindende proces, der giver en perfekt balance mellem elasticitet, plasticitet og kohæsivitet. Det betyder Belotero integreres i vævet, så resultatet bliver jævnt og naturligt uden at ødelægge ansigtets naturlige konturer.

Beloteros patenterede teknologi er registeret i hele verden og Belotero er både FDA-godkendt og CE-mærket. Belotero-porteføljen består af en række avancerede HA-fillere til udglatning af fine linjer og rynker, til læbeforstørrelse, genopretning af volumen i ansigtet samt hydrering af huden.

Produktet fåes med lidokain, som er et almindeligt kendt lokalbedøvende middel.

BELOTERO BALANCE

Belotero Balance er optimeret til korrektion af moderate linjer som f. eks periorale linjer. Der integreres problemfrit i huden og kan anvendes til markering af læbekanten. Er ideel til superoverfladiske intradermale injektioner ved brug af blanching-teknikken evt ved rynker over læben. Ligeledes ved nasolabiale furer, marionette linjer, læbekonturer, læbevolumen, mundvige.

BELOTERO INTENS

Intens har høj udfyldningskapacitet til dybe furer og rynker for naturlige resultater. Samtidig integreres den i vævet og danner derfor ikke knuder eller ujævnheder.

Intens er ideel til dybe linjer, fx nasolabiale foldere, læber, læbekonturer, mundvige og amorbue.

BELOTERO VOLUME

Den prisvindende VOLUME modellerer og genskaber ansigtets volumen ved hjælp af dens stærke volume kapacitet og evne til at forme og modellere. Pga dets afbalancerede kohæsivitet skaber produktet et resultat, der holder længe og ikke migrerer. Belotero volume injiceres flere steder for at genskabe ansigtsvolumen,

Volume er ideel til opbygning af kindben, kinder og tindinger.

BELOTERO LIPS

Lips består af Shape og Contour, der tilsammen skaber det helt perfekte resultat.

Shape giver naturlig volumen, mens Contour skaber en optimal markering af læbelinien og en naturlig amorbue.

LIPS er ideel til læber, mundvige og amorbue.

Priser på filler-behandlinger

0,6 ml.: 2.000 DKK

1 ml.: 3.000 DKK

2 ml: 5.000 DKK

3 ml : 6.500 DKK

4 ml: 7.800 DKK

Der anvendes produkter fra Belotero

Opløsning af filler: 1.000 DKK

Opløsning af filler udført på anden klinik:

1. opløsning : 1.500 DKK

2. opløsning: 1.000 DKK

3. opløsning: 500 DKK